4 handen massage

Nieuw: 4 handen massage, vierhanden!

Onderga een weldadige beleving met de 4 handen massage bij Massagepraktijk Onder de Lijsterbes.

Deze bijzondere massage wordt gegeven door Nico en mij. Wij wisselen vaak massages uit met elkaar en collega’s. Omdat we goed op elkaar ingespeeld zijn ervaren mensen onze 4 handen massage als weldadig. En uiteindelijk weet je niet meer welke hand bij wie hoort.

Als je één-op-één wordt gemasseerd, kun je wellicht raden welk patroon de handen volgen. Bij een massage door vier handen is dat vrijwel onmogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Dat maakt een vierhanden massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.

Doordat u door 2 masseurs tegelijk met 4 handen met warme olie synchroon wordt gemasseerd d.m.v. zachte en wat hardere technieken, elkaar afwisselend met lange vloeiende strijkingen, zal uw brein dit niet meer kunnen volgen, waardoor u de controle kan loslaten. Dit zorgt ervoor dat u tot volledige overgave kan komen en u in een diepere laag van ontspanning komt.

Een ervaring die helend kan werken op diep niveau.

We gebruiken een mix van klassieke en moderne massagetechnieken om blokkades te verwijderen waardoor de natuurlijke stroming van energie in je lichaam weer op gang komt. Het verwijderen van deze blokkades is essentieel voor het ervaren van je oergevoel. Je voelt je zelfverzekerder en ontspannen.

4-handen massage is helend bij disbalans

De massage is helend bij vermoeidheid, stress, onrust, disbalans, slapeloosheid, stress, kou en pijn in de gewrichten. De 4-handen massage wordt ervaren als een bad van liefde, vertrouwen, omhulling en zorg.

Deze massage duurt 75 minuten en kost € 125,-. Hiervan gaat 50 Euro naar Stichting Jade voor Jou. Dit is een non-profit organisatie van een groep massagetherapeuten. Zij masseren eens in de drie weken in het Ronald Mc Donaldhuis de ouders, wiens kind in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam verblijft.

In tegenstelling tot de andere massages is deze massage niet online te boeken.
Hiervoor graag persoonlijk contact opnemen met Irene. D.m.v. mail, app of telefoon.