Lomi Lomi 4 handen massage

Nieuw: 4 handen massage, vier handen!

Onderga een weldadige beleving met de Lomi Lomi 4 handen massage.

Deze bijzondere massage wordt gegeven door Nico en mij. Wij wisselen vaak massages uit met elkaar. Omdat we goed op elkaar ingespeeld zijn ervaren mensen onze 4 handen massage als weldadig. Uiteindelijk weet je niet meer welke handen bij wie hoort. En laat je het ook los. Je geeft je over.
Dat maakt een vier handen massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.
Dit zorgt ervoor dat u tot volledige overgave kan komen en u in een diepere laag van ontspanning komt. Een ervaring die helend kan werken op diep niveau.

En lomi lomi 4-handen massage is helend bij disbalans.

De massage is helend bij vermoeidheid, stress, onrust, disbalans, slapeloosheid, stress, kou en pijn in de gewrichten. De lomi lomi 4-handen massage wordt ervaren als een bad van liefde, vertrouwen, omhulling en zorg.

Deze massage duurt  90 minuten en kost € 125,-. Hiervan gaat 50 Euro naar Stichting Jade voor Jou. Dit is een non-profit organisatie van een groep masseurs. Zij masseren eens in de drie weken vrijwillig in het Ronald Mc Donaldhuis in Rotterdam. We masseren dan de ouders, wiens kind in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam verblijft.

In tegenstelling tot de andere massages is deze massage niet online te boeken.
Hiervoor graag persoonlijk contact opnemen met Irene. D.m.v. mail, app of telefoon. Mogelijkheden op maandagavond of woensdagmmiddag. En soms in het weekend.