Huisregels van de massagepraktijk

Neem bijgaande Huisregels / algemene voorwaarden goed door voordat u een afspraak maakt. Bij het ondergaan van behandelingen gaat u automatisch akkoord met onderstaande huisregels / algemene voorwaarden:

* Als je verhinderd bent, graag de afspraak tijdig annuleren. Mocht u onverhoopt een gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan verzoeken wij u deze uiterlijk 24 uur voor aanvang telefonisch of per app te annuleren. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht. Indien dit niet gebeurt, wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht. En dat zou toch zonde zijn.
* Lakens en handdoeken zijn hier aanwezig. Maar vanaf januari 2024 heb ik de prijs met € 5,= verhoogd. Echter, neem je zelf 2 grote handdoeken mee hanteer ik het tarief dat ik eerst, voor de inflatie, had.
Het is aan jou!
* Kom schoon binnen.
* Mobieltje uit tijdens de behandeling. Hier is de ‘chillout area’!
* Ik ben niet aansprakelijk voor resultaten/gevolgen van de massage, bij het achterhouden van eventuele ziektes of blessures.
* De praktijk is niet aansprakelijk bij schade of verlies van persoonlijke bezittingen.
* Alle informatie is vertrouwelijk bij Massagepraktijk Onder de Lijsterbes.
* Helaas zijn er contra-indicaties waarbij niet gemasseerd mag worden. Voorbeelden zijn: hartklachten, koorts, trombose of besmettelijke huidziekten. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw [huis]arts.
* Er is geen pinapparaat aanwezig. Betaling direct na de massage, contant of via uw bankapp/tikkie.
* Klachten kunnen in eerste instantie verergeren, dit duurt enkele dagen en is een positief teken omdat het lichaam reactie geeft op de behandeling. Hou hier rekening mee.