Kindermassage

Massage voor je kind. Heb jij ook een kind die het fijn vindt om gemasseerd te worden? Hoe leuk om dan naar een ‘echte’ masseur te gaan! En/of kan je zoon of dochter wel wat ontspanning gebruiken?

Bij de kindermassage kan de ouder/verzorgen natuurlijk erbij blijven zitten. Of ga even wandelen in onze groene wijk. Er is een grote supermarkt om de hoek. Handig! Vooral als jullie vaker gaan komen.

Ik kan de eerste keer een korte rug en benenmassage geven.  Het is een energetische rugmassage, met lange langzame strijkingen van schouder tot onderrug. De energie kan weer gaan stromen.
Of vindt je kind een hoofdmassage erbij fijn? Met een gespannen buik kan een buikmassage ook prettig zijn. Het gaat erom dat hij of zij een fijne ervaring heeft. Zeg maar hoe je wil liggen, of hoelang je gemasseerd wil worden. Wil je gemasseerd worden over je kleding, is dit ook mogelijk.
Ik heb een aantal kinderen met Autismespectrumstoornissen (ASS) die regelmatig langskomen. Aangezien het een massage op maat is zijn er veel mogelijkheden , voor iedereen!

Dus gun je je kind een massage? Maak dan een afspraak voor een kindermassage.

De massage duurt een half uur en kosten zijn € 30,=.
Of ga voor een 5 rittenkaart. Dat scheelt weer een beetje in de portemonnee.