De Masseur Irene

Even voorstellen, Irene Haket-Assmann

Wie ben ik?

Mens, vrouw (1971), vriendin, echtgenote, moeder, hondenbaas, masseur vanaf 2018 ,  muziek op schoot docent geweest (Muziekspel/2005/2024), biodanza-lover  en vanaf november 2023 ook werkzaam bij Bruna Nootdorp.
Ik werk graag met mensen. En de laatste jaren één op één, als masseur. Voor mij ook een middel om in het hier en nu te zijn. Mindfull. Ontspannend. Ik ben bekend met depressieve perioden en altijd op zoek naar dat wat me blij maakt. En ook acceptatie van wat er is. Massage is voor mij helend.

Nu mijn eigen kinderen groter zijn (zoon uit 2005, dochter uit 2008) kwam de intentie om nog een mooi vak te gaan leren, dat van masseur. Uit ervaring weet ik dat een massage van een Holos-Masseur heerlijk is. Het kenmerkt zich door langzame strijkingen. Een verschil met veel andere massages. Ondertussen is mijn ervaring al veel groter en integreer ik dit in een massage. Zodat u een massage op maat kan verwachten. Wat heb ik zoal voor cursussen gedaan? Lomi lomi, stemexpressie met massage en chakramassage bij RAAK in Arnhem,  Reiki, Chinese Wellnessmasage bij Bo-Yi.
Deze kennis integreer ik in de massage die jij krijgt. Zo  krijg je een  massage die op je lijf afgestemd is, op dat moment.