Lomi Lomi

Lomi Lomi voedend voor lichaam, ziel en geest

Aloha

Kom je de magie van Lomi Lomi ervaren?
Lomi Lomi is zoveel meer dan massage, het is een diepe aanraking die enorm helend is.  Het is een reis die je gaat maken.
Healing bodywork, vloeiend en zacht als de golven van de zee. Een reis terug naar binnen, zakken in je lijf. Ervaren dat je er helemaal mag zijn. Weer verbinding voelen met de Bron.
“Ik ben Liefde”.

De aanraking is vooral met de onderarmen, een vloeiende beweging, steeds maar doorgaand. Het is niet zo zeer spiergericht, maar toch ontspant het alles in je. Geef je over aan de beweging en aan de muziek.
Lomi Lomi gebruikt onder meer lange strijkingen die het lichaam doorkruisen en als golven over je heen rollen. Deze techniek helpt om opgeslagen gifstoffen los te maken zodat ze afgevoerd kunnen worden.
Lomi Lomi massage is afkomstig uit Hawaii. Overgegeven van leraar op leraar en ook bij mij terechtgekomen via Ricardo Balkhoven. Heel fijn om bij de Ohana (familie) van hem te horen. Met deze Ohana wissel ik uit en hebben we dagen en weekenden om geïnspireerd te blijven.

Ik masseer met biologische kokosolie, vrij van geur. Of met warme olie van Weleda.
De intieme delen zijn bedekt met een sarong (uit Bali) maar de rest van je lijf is vrij van kleding.

Heb je nog niet zoveel ervaring met massage, dan raad ik aan om eerst een ontspanningsmassage te komen ervaren. Ook kan je ‘een halve lomi’ komen doen, alleen de achterzijde van het lichaam. Zoals de andere massages, geef ik lomi lomi aan mannen en vrouwen. Maar alleen aan mannen die ik ken. Kennen wij elkaar nog niet? Boek dan eerst eens een ontspanningsmassage.