Ontspannende massage

De kleine maar fijne praktijk voor Pijnacker en omgeving

De praktijk ligt in een woonwijk , ingang achterom, wat als voordeel heeft dat hier volop parkeergelegenheid is. Dus ik ontvang ook veel mensen uit Den Haag, Delft, Nootdorp, Ypenburg, Zoetermeer, Bergschenhoek, Bleiswijk en Rotterdam. Veel trouwe klanten, regelmatig nieuwe klanten, ook door de actie 25% korting via de Rotterdampas kortingsactie.

Onder de Lijsterbes: Voor de praktijk moesten er helaas twee bomen gekapt worden, maar de Lijsterbes kon blijven. De Kelten noemden het de boom des levens. Het is één van de eerste bomen die in het voorjaar in blad staan, symbool voor de vernieuwing van de natuur. Ook beschermt de Lijsterbes tegen kwade invloeden, de Lijsterbes herbergt namelijk feeën die kwade geesten op afstand houden. Als je een stuk lijsterbeshout bij je draagt, zal je psychische kracht toenemen. Zodoende heet mijn praktijk ‘Onder de Lijsterbes’; een plek waar je vernieuwing kan ervaren, je kracht neemt toe en je energie zal weer gaan stromen…

Maar toen, in de zomer van 2019, stond de Lijsterbes er wel heel zielig bij. Ja hoor, de Lijsterbes is helaas beschadigd bij de bouw van de massagepraktijk. Ik heb besloten om de naam voor de praktijk toch te handhaven. De symboliek van de Lijsterbes spreekt me aan. Ook massage beschermt je tegen kwade invloeden. Door massage kom je beter in je vel te zitten. Bescherming en vernieuwing van binnenuit. Je psychische kracht zal toenemen. Je zal energie voelen stromen.