Arnica Massage

Ook zo toe aan een ontspannende massage?
Steeds meer mensen hebben een zittend beroep. Zij zitten uren achter de computer. Bij onvoldoende pauze en beweging kan dit tot een statische en verkrampte houding leiden. En vooral nu in deze bijzondere tijd. Een tijd waarin thuiswerken wordt gestimuleerd. Is je thuiswerkplek net zo ergonomisch ingericht als je werkplek op kantoor?

Zoveel zitten kan tot meer spanningen leiden in het rug-, nek- en schoudergebied. De Weleda Rug-Nek-Schouder behandeling vindt haar inspiratie in de Arnica plant. De natuur als inspiratiebron. De massage is speciaal ontwikkeld om in dit gebied ontspanning te bieden. Om zo langdurige klachten in dit gebied te helpen voorkomen. Het lichaam krijgt de kans om te herstellen en door deze massage in diepe ontspanning te komen.

De Arnica plant als inspiratiebron.

De bijzondere groeibeweging van Arnica, is de inspiratie voor deze massage.

Eerst wordt de doorstroming op gang gebracht met intense massagegrepen. Zo worden de spieren verwarmd. De Arnica massage olie van Weleda kan nog beter haar werk doen.

De bloemen van de Arnica plant staan kruislings. De groeivorm is eerst opwaarts. Daarna is er een daling. Vervolgens een zijwaartse groei.

De beweging bij het ontstaan van het bladrozet en de wortel bestaat uit een afwisseling tussen een x beweging en een + beweging. Dit zorgt voor gronding en een goede structuur in de aarde. Deze x en + beweging wordt toegepast in de Arnica massage bij Massagepraktijk Onder de Lijsterbes. Het zet het lichaam aan om in balans te komen.

De lemniscaat beweging wordt toegepast. De lemniscaat is het symbool van balans. In de Arnica massageolie zijn de geuren lavendel en rozemarijn. Samen vormen deze geuren een perfecte balans. Lavendel werkt verkoelend en rustgevend. Rozemarijn heeft verwarmende en doorstromende eigenschappen.

De massage wordt bij de massage van 60 minuten begonnen met een voetenbad met Arnica Sport Bad. Bij de massage van 45 minuten wordt deze overgeslagen.

De Arnica producten.